Najnovšie recenzie zo sekcie Tlačové struny
- pri max zo stitka bez infilu a 1 wall sa nedeformuje
- nebublinkuje a ne-puffka si
- natural je krasne transparentny
- dobra adhezia aj pri vysokych rychlostiach
- nevyzera ze by mal vysoke vnutorne pnutie
- Pružnosť
- Pevnosť
- skvelé detaily aj pri 0,4mm tryske.
- Ideálna cena za super kvalitu
Tento filamen som už mal vyskúšaný a bol som s ním maximálne spokojný, preto som si ho znovu kúpil.
Akurát ho testujem lebo mal som dobre skúsenosti s PETG filamentom od tohto výrobcu ktorý zvládal aj nenormálne detaily a pritom diel bol perfektne pružný a pevný.
- Super
- Super
- Čiastočne priehľadná
- Dobrá pevnosť výtlačku na to že to je PLA
- Pri časovo náročných vytlackoch sa bez vytlacenej podložky odliepa ... Čo dokáže po 11 hodinách naštvať...
- Dosť sa chce zmrstovat...
Pre mňa dokonalý plast pre malé súčiastky alebo na veci cez ktoré má prenikať svetlo ... Mám 3 kila a plánujem kúpiť ďalšie... Ale doporučujem niekomu skusenejsiemu keďže nízka cena zodpovedá aj kvalite čo pridáva čas kým správne nastavíte tlač
Zlý návin materiálu na cievku. Pri tlači sa zasekáva
tovar som našiel iba u Vás
- pri teplote 220 vyborná tlač na ender 3 pro
- neláme sa ani po dlhšom čase čo bola rozbalená
- neodlepuje sa z podložky ani pri nízkych teplotách
- výtlačok sa neláme ani po dlhšom čase v exteriéri
- keď chcem urobiť kvalitnejšiu tlač a nastavím podložku na 50°tak sa mi tlač prepadne aj o pol milimetra
som spokojný síce niesom úplný fanúšik PLA ale na také obyčajné výtlačky prekvapila kvalita ku cene
- zatiaľ najlepší filament aký som používal a keď miniem opäť objednám, kvalita vs. cena sú výhodné
- je to zatial najlepší filament aký som používal
- výborná kvalita za rozumnú cenu
- keď miniem opäť si objednám
super
super
Profi - Filaments ASA-2X5 BLACK 900 1,75 mm / 1 kg
Pridané: 5. januára 2023
(naposledy upravené 5. januára 2023)
Zakúpený v www.profi-filaments.sk
ok
nie je udaná podrobnejšia vlastnosť TPE materiálu - patrí medzi tvrdšie (nie na tesnenia, ale pevnejšie ohybné výtlačky)… predpokladám, že medzi 80 a 95
Perfektná obsluha s vysvetlením, ochota pomôcť aj so zabalením, len samé plusky.
- Jednoznačne cena , dosť dobre sa sním tlači, takmer bez problémov.
- Kúpil som 4 ks, a nie sú rovnaké. Prvou som tlačil bez problémov, druhá rolka už ťahala pavučiny. Druhú rolku som potom dal vysušiť, a potom už nerobil pavučiny .
- Nie je to tak ako s kvalitnejšími a drahšími , že otvoríte sáčok a začnete kvalitne tlačiť. Tu buď máte vlhký filament alebo suchý. Ak ste natrafili na suchý tak tlač je dobrý a ak na nevysušený tak aj výtlačok bude taky.
- Treba to brať s kompromisom, drahšie materiáli nie náhodou sú drahšie.
Kvalita
klient vyzadoval tento typ filamentu, tlaciaren s nim pracovala vyborne
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »